Tereza Kerndlová nedávno dotočila nový videoklip k připravované písni Schody do nebe. Nyní ji čeká focení prvního kalendáře a moc se na to těší. "Vybrali jsme si Amsterdam, protože jsme chtěli něco netypického, všechny holky se fotí na pláži u moře a Amsterdam má mnohá zajímavá zákoutí. Navíc to odpovídá i určité stylizaci, která bude pro všechny překvapením," řekl Blesk.cz manažer zpěvačky.

Fotky budou odvážné a drsné, prostě podle hesla "drogy, sex a rock'n'roll" , ale samozřejmě jen v jeho duchu. Samotná zpěvačka by se více než do spodního prádla nesvlékla. "Ne to určitě neplánuji, žádné akty. Půjdu max do spodního prádla. Fotky by měly být drsné a sexy, a to proto, že moje nová deska je rocková," svěřila Blesk.cz Tereza Kerndlová.

300 výtisků na charitu

Focení bude probíhat koncem srpna a vyjde 300 výtisků zpěvaččina kalendáře. Ty se pak budou dražit a výtěžek půjde na nadaci Kapka Naděje se kterou Tereza dlouho spolupracuje.

Tereza, dcera jazzového a swingového zpěváka Ladislava Kerndla, se dala na sólovou kariéru poté, co se populární dívčí kapela Black Milk rozpadla. Skládala se ze tří zpěvaček, Terezy Kerndlové, Heleny Zeťové a Terezy Černochové. Vztahy ale začaly být napjaté zejména mezi Kerndlovou a Zeťovou, proto se holky dohodly, že půjdou každá svou cestou.

Fotogalerie
2 fotografie