Mareš na diskotékový zážitek jistě nebude vzpomínat v dobrém. Nejen, že si pěkně natloukl, ale ještě se navíc totálně ztrapnil před všemi přítomnými hosty. Mareš si asi myslí, že je celebrita prvního řádu. Se samozřejmostí počítal s tím, že ho jásající diváci chytnou a budou si ho předávat mezi sebou tak, jak se to běžně dělá na rockových koncertech. Tzv. stage diving je u zpěváků velmi populární.

Marešův největší trapas

Spočívá v tom, že nějaká osoba je při koncertech, kde je hodně lidí, nesena na rukou ostatních a pluje se nad davem lidí, jak na nafukovacím lehátku na moři. V naprosté většině případů je člověk potom instinktivně posouván směrem k bariéře před pódium, kde je vyklopen. To však není případ Mareše. Takže pozor, tohle si můžou dovolit opravdu jen vyvolení!

Moderátor se svůj trapas snažil co nejvíce zamaskovat a zlehčit. To by nebyl on, kdyby si z toho neudělal srandu. Rychle se zvedl ze země, vyskočil na pódiu a zavtipkoval. „Než zestárnete, takhle si musíte každý skočit. Ten pocit musíte zažít. Skočit do lidí je nejvíc. Nesmíte to ale naznačit dopředu, oni se jinak všichni rozestoupí a jdete na zem přímo.“ Co ale zamaskovat nešlo, byl jeho trpký výraz v obličeji, inu není všechno zlato, co se třpytí.

Fotogalerie
4 fotografie