Dominika, která nyní boduje v pořadu Česko Slovensko má talent, se s Ruyem zná už rok. Chodí do stejné třídy. Vše začalo tím, že pár seznámil jejich společný kamarád a Ruybopoté přešel na stejnou školu do Vysočan za Dominikou.

O tom, že by to bylo kvůli lásce k Dominice, se nesvěřil ani svému otci. "Chtěl přejít na jinou školu, nejprve jsem nevěděl proč, ale pak mi to došlo, zřejmě to bylo kvůli Dominice," řekl Blesk.cz Tomio Okamura. Anglické školy jsou v Praze jen tři a všichni se mezi sebou dobře znají, protože počet studentů je omezený. Proto když Ruyzjistil, že chodí Dominika do Vysočan, přešel za ní.

Fotogalerie
2 fotografie

Mladý páreček se sice před měsícem rozešel, jenže to vypadá, že spolu začali opět randit. "Jsou spolu skoro každý den, zrovna mi syn říkal, jak koupil Dominice plyšáka a že se těší, až se uvidí ve škole, aby jí ho předal. Pak spolu zase budou celé odpoledne," prozradil Tomio Okamura na svého syna.

Ruy s Dominikou tráví veškerý volný čas a to už není jen o pouhém přátelství. I sama Dominika se před dvěma týdny médiím svěřila, že se uvidí, jak to s nimi nakonec dopadne. Nyní to tedy vypadá, že láska se mezi teenagery nevytratila a znovu obnovili svůj vztah. To nahrává i domněnkám Ruyova otce. "Mají se hodně rádi, je to vidět z toho, jak se na sebe dívají a jak se vzájemně dotýkají, ale jsou ještě mladí, na vše mají dost času," uzavřel Okamura.