"Všichni fotí u moře nebo v ateliéru, já jsem chtěla přijít s něčím úplně jiným. Chtěla jsem, aby fotky byly šokující, ale přitom velmi sexy. A myslím, že se mi to povedlo," tvrdí Kobzanová, která se na jedné fotografii objeví úplně nahá. "Pochybuji, že je ještě někdo, kdo by mě v téhle zemi neviděl nahou. O  tom ten kalendář rozhodně není," míní dlouhonohá modelka.

Fotky z venkovského prostředí, na kterých nejednou krev teče proudem nebo Diana mává řeznickou sekerou, jsou překvapivě většinou velmi sexy.

Dobrý skutek

"Chtěli jsme nafotit něco, co tu ještě nebylo. Chtěli jsme šokovat, a to Diana velmi dobře zvládla. Líbilo se mi, že Diana nikdy nic neodmítla, naopak vždy byla překvapená, co jsme zase vymysleli," říká se smíchem produkční Jitka Moravcová, která scénář focení vymyslela společně se stylistou Filipem Vaňkem. Fotografie pořídil známý fotograf Vladimír Štross, kterému asistovala dcera Nikola a Vasil Stanko.

Křest kalendáře proběhne 8. prosince v penzionu V polích, který vlastní manžel Mahuleny Bočanové Viktor Mráz. Křtu se ujme slovenský producent Jaro Slávik a celý výtěžek půjde občanskému sdružení Helppes, které cvičí asistenční psy pro nevidomé i tělesně postižené.

Fotogalerie
5 fotografií