V pondělí Eva Muková (37) ani nepřevzala cenu Nočního proudu za svého zesnulého manžela. Poprvé do společnosti vyrazila ve středu. S dcerou Noemi (4) přišla na narozeniny Ilony Csákové (40).

Narozeninový koncert a následná afterpárty Ilony Csákové se konaly v odsvěceném kostele sv. Michaela v Praze a ten měl přísně střeženou VIP zónu. „Nemůže tam nikdo kromě mých přátel, v žádném případě se tam nesmí fotit. Chci jim zajistit soukromí,“ řekla Blesku Csáková. „Čtyřicítku neberu vzhledem k ročnímu synovi jako přelomový věk. Oslavu jsem udělala kvůli pražským kamarádům, které v poslední době nevídám,“ svěřila Ilona, která je prý teď maximálně šťastná a jediné, co by si přála, je další miminko. Chtěla by holčičku, už pro ni má jméno Julie.

Eva Muková s dcerou Noemi.
Autor: Petr Merta

Muková byla překvapením

To, že na párty nemohla chybět Ilonina velká kamarádka Ivana Gottová s manželem a spousta spolupracovníků a přátel ze showbyznysu, bylo jasné. Ale to, že se objeví i Eva Muková s dcerou Noemi, bylo pro všechny překvapením. Na malou holčičku tady čekala i spousta kamarádů, protože s sebou děti vzal leckdo, se syny přišel třeba Petr Kolář, který spolu s Ilonou a Bárou Basikovou na koncertě vystupoval.

Eva Muková se od manželovy smrti držela v ústraní. Podílela se jen na přípravách vzpomínkové kolekce osmi CD a jednoho DVD, které mapují tvorbu Petra Muka od roku 1997 do roku 2010. Vybírala i titulovou fotku k bookletu, kde je místo Mukova portrétu jeho oblíbené místo na Lipně.