Herečka Anna Polívková se ve čtvrtek večer objevila na módní přehlídce švédské značky Halens, kde měla i předvádět. Kvůli ruce v sádře si to chtěla rozmyslet, ale nakonec si tím večer zkazit nenechala a přehlídku odchodila. "Těšila jsem se, že si užiju přehlídku a nakonec se stane tohle," postěžovala si Blesk.cz Polívková.

Zranila se kvůli poklopci

Jak vlastně herečka přišla k úrazu? Jak sama říká, svou vlastní blbostí. "Prostě jsem nesoustředěně vlítla na jeviště a už to bylo. Rozbil se mi poklopec, tak jsem si rychle měnila kalhoty a pak jsem přilítla moc rychle na jeviště a už to bylo. Zlomené to naštěstí není, je to jen vykloubené, kosti na sebe narazily a kousek se uštípl," prozradila Blesk.cz, jak kuriózně herečka k úrazu přišla.

Taneční vystoupení v Národním divadle tak nemohla dokončit, musela ji nahradit jiná tanečnice, která uměla choreografii. Z divadla herečka musela hned odjet do nemocnice. Polívková bude mít ještě deset dní ruku v sádře a pak dostane ortézu.

Na módní přehlídce kromě Polívkové předváděly i další známé tváře. Roli modelky si tak vyzkoušely herečky Andrea Kerestešová, Míša Mauerová a moderátorky Štěpánka Duchková a Klára Doležalová s dcerou. Předváděla i zpěvačka Dasha.

Fotogalerie
4 fotografie