Adéla Gondíková (37) je už volná pro lásku s kolegou Jiřím Langmajerem (44). „Mrzí mě, že jsou děti od sebe,“ svěřil Blesku Ondrův dědeček herec Josef Mixa (89). „Ale Ondra (29) Aničku Remkovou moc miluje a už by to s Adélkou nemohli dát dohromady,“ dodal představitel legendárního Švandy dudáka. Věří, že mu Adéla pravnučku Nely občas přiveze ukázat, jak slíbila.

Adéla tedy své rodinné poměry vyřešila a může žít jen pro svůj nový vztah. Svatba, kterou měli s Ondřejem Brouskem v srpnu 2002 v pravé poledne na pražské Staroměstské radnici, je už minulostí. Gondíková je znovu zamilovaná a žije nyní jen pro Langmajera. Ten je ovšem stále ženatý. A jeho manželka Kamila překousla v posledních letech hned dva manželovy vztahy, které se dostaly na veřejnost. S herečkou Ivanou Jirešovou a s modelkou Petrou Faltýnovou. Jak se nyní postaví k další lásce svého muže – Adéle Gondíkové?

„Ženy se ke mně většinou chovají hrozně hezky. Mám u nich permanentní protekci,“ pochlubil se Jiří Langmajer v rozhovoru. No, hlavně by na to neměl populární herec raději moc hřešit. Adéla nebere jejich vztah podle jejích kolegů a přátel jen jako aféru na pár neděl.

Fotogalerie
5 fotografií

Miss Králové se táhne rozvod

Miss ČR 2005 Lucie Kaufmann Králová (28) pořád čeká na rozvod s podnikatelem Zdeňkem Kaufmannem (40), s nímž má dva syny. „Žádost jsem podala v únoru, nevím, proč se to u soudu zdržuje,“ svěřila Blesku.

Lucie opustila dům, kde s manželem žila, a odstěhovala se do bytu v Teplicích, odkud pochází a kde má rodiče. Důvodem rozchodu byla Kaufmannova nevěra. Objevily se sice spekulace, že se k manželovi vrací, ale ty modelka okamžitě vyvrátila. Vyřešené mají už i majetkové vyrovnání. „Vlastně nebylo ani moc co řešit, měli jsme předmanželskou smlouvu,“ upřesnila Králová, která se vrátila k práci modelky, na přehlídce spodního prádla v pražských Stodůlkách.

Průšovou sleduje manžel

Modelka Kateřina Průšová (26) se odstěhovala od manžela Vladimíra Konvalinky (35) podle informací Blesku už před čtyřmi měsíci. Ten, aniž by dal manželce vědět, rozchod oficiálně oznámil v pondělí. Nedá jí ale pokoj a navštěvuje akce, na nichž se Katka prezentuje.

Konvalinka v uplynulé době manželčiny aktivity nesledoval, místo toho chodil s kamarády a jinými ženami po barech a Kateřina je přesvědčená i o jeho nevěrách. Zato během uplynulého týdne přišel na křest jejího kalendáře, kde kontroloval, co říká novinářům, i na přehlídku v klubu na pražské periferii. Tam zase poskytoval rozhovory televizním štábům on sám. Jako by si Konvalinka přezdívaný Král vrakovišť uvědomoval, že ve chvíli, kdy ztratí slavnou manželku, už o něj kamery a fotoaparáty přestanou mít zájem.

Kateřina je na případný rozvod s manželem připravená. „Vše máme ošetřeno předmanželskou smlouvou,“ upřesnila.