Modelka Simona Krainová se zanedlouho stane maminkou svého prvního děťátka, a aby měla vše připravené, má už předem vybrané chůvy pro svého syna. Na první rok si najme pro jistotu zdravotní sestru, to aby nějak miminko nezanedbala, nebo mu snad neublížila. Simona je sice zkušená žena, ale být matkou pro ni zřejmě nebude tak jednoduché jako být modelkou.

Nejdříve zdravotní sestra pak chůva z Filipín

Poté si ale hodlá pořídit chůvu z Filipín, která s ní a jejím manželem Karlem Vágnerem bude bydlet v bytě v Dejvicích. Z chůvy se tak rázem stane zřejmě i uklízečka! Jelikož byt v Dejvicích bude po rekonstrukci, při které se spojí dva byty (Simonin se sousedním bytem Dary Rolins, která Simoně byt prodala), o velké prostory nebude nouze. A někdo se o ně bude muset starat, nejen o malého klučinu Sebastiána.

"Mám dohodu s Češkou, která má zdravotnické vzdělání. První rok to budeme řešit takto," prozradila Simona serveru pluska.sk. "Až zrekonstruujeme s Karlem byt, tak potom bychom chtěli chůvu z Filipín. Bude bydlet s námi, "dodala Simona.

Řídí se snad modelka zahraničním trendem, kdy je normální pořizovat si levnou pracovní sílu z východu? Spíše než o penězích nebo praxi to bude možná tím, že cizinka, která nerozumí česky, nemá šanci vynášet soukromé informace ven. Krainová se tak zřejmě chce řídit heslem, co se doma uvaří, to se také sní.

Fotogalerie
2 fotografie