"Znáte se s mou přítelkyní? Ne? Tak tohle je Míša," zaslechli jsme Horáčka, když svůj blonďatý doprovod představoval známému muzikantovi, který stejně jako on dorazil na premiéru muzikálu Robin Hood.

Horáček se s manželkou rozvedl letos začátkem roku. I když rozvod přišel z jeho strany, k Ruth se moc hezky nezachoval. Horáčková se musela vystěhovat z jejich rodinného sídla v Roudnici nad Labem do pražského bytu a na konto jí prý moc milionů nepřistálo.

Zonyga s milenkou?

"Tohle není milenka, ale moje jednadvacetiletá dcera Blanka z prvního manželství. Tak ne, aby někdo napsal, že jsem si v Praze našel milenku," smál se urostlý zpěvák, který v muzikálu Robin Hood hraje jednoho ze členů zbojnické bandy, Malého Johna.

"Manželka nemohla na premiéru přijet, protože dnes poprvé po mateřské dovolené nastoupila do práce a narychlo nesehnala hlídání pro malou," vysvětlil nepřítomnost své ženy, která je zubní laborantkou. Bývalý kamioňák má se svou druhou manželkou čtyřletou dceru Tamaru.

Dospělá dcera Blanka v Praze studuje Karlovu univerzitu a zatím nechyběla na žádné premiéře svého otce, který si vítězstvím v soutěži X Factor dokázal splnit svůj sen. Volant vyměnil za mikrofon.

Kdo slavný se ještě zamiloval?

Slovenská zpěvačka Betka Stanková (Rebelové, Velmi křehké vztahy) poprvé ukázala svého přítele Honzu, s nímž už rok a půl chodí. Betčinou první láskou byl režisér Filip Renč a posléze fotograf Jakub Ludvík.

Novou přítelkyni ukázal i herec Jan Budař. S půvabnou blondýnkou se už stýká několik měsíců, ale její totožnost stále tají.

Fotogalerie
5 fotografií