„Dluží mi 45 tisíc korun,“ řekl Blesku. Ozvali i další herci, kteří ale mají strach uvést svá jména. „Divadlo nám také dluží,“ shodují sel. „Nebudu to komentovat,“ uvedl Jiří Raška, který má na starosti produkci a PR. Divadlo ovšem ruší další a další představení.

Zonyga odehrál deset představení. „Zaplatili mi jen za jedno,“ postěžoval si Blesku. „Já ty peníze momentálně tolik nepotřebuji, ale nejsem sám, komu dluží. Volali mi, že budou zkoušky a začne se znovu hrát, ale s tímto přístupem se mi do toho nechce,“ dodal.

Čtěte také:

Vaculík je na jevišti hajzl! >>
Csáková končí v muzikálu >>

Blesk kontaktovali další tři představitelé muzikálových rolí, kteří ale mají strach uvést svá jména. „Dluží nám také, ale podle smlouvy by nás mohli zažalovat, že o divadle mluvíme špatně,“ shodli se s tím, že mají v úmyslu smlouvy s Miléniem rozvázat. Nejedná se přitom o členy company, ale o herce větších rolí.

Podle internetových stránek Divadla Milénium byla čtyři plánovaná představení, která se měla hrát v září, zrušena. Diváci si mohli vyměnit lístky na říjnová představení, která měla být čtyři. Představení, které se mělo hrát tuto sobotu, ale už bylo opět zrušeno. Jako důvod je uveden výpadek alternace.

Kladivo na čarodějnice se má hrát do konce roku ještě čtyřikrát v listopadu a dvakrát v prosinci. „To, co je na stránkách napsáno, souhlasí,“ řekl PR manažer Raška. Na dotaz, zda se bude hrát ve stejném obsazení nebo někteří herci odcházejí, nedokázal odpovědět. „Nemám o tom informace, nebudu to komentovat,“ reagoval stroze.