Přitom ještě před prázdninami tvrdil: „Rozvod není důležitý.“ Situace se ale během dvou měsíců změnila. Mrázovi došlo, že jeho současná partnerka Marta Jandová (36) se musí cítit dost mizerně, když spolu už rok žijí a on má v občance stále stav ženatý. Mráz dostal strach, že by o Martu mohl přijít, a proto rozhodl i za Bočanovou. „Rozvedeme se. Kvůli Martě,“ řekl Blesku Viktor.

Jandová ale na pilu vůbec netlačila. „Já Viktora v žádném případě nikam netlačím, ani k ničemu nenutím. Jestli se rozvede, nebo ne, beru tak, že je to jeho věc. Já jsem šťastná za chvíle, kdy jsme spolu, a víc neřeším. Nikam nespěchám,“ svěřila se Marta.

Chce být zase svobodný

Totéž si myslel celý rok i záletný Viktor. Teď ale s Martou strávil pár dnů na dovolené, jezdili po jižních Čechách a jižní Moravě a Mrázovi došlo, že svým nerozhodným jednáním vlastně Martě ubližuje. Proto chce být zase svobodný. A nejen to. Rozhodl se, že sobě a Martě pořídí nové bydlení. Zatím spolu, když je Viktor v Praze, sdílí Martin malý byt na Vinohradech.

Do své vily v Číčovicích, kde Viktor doposud žil s Mahulenou, Martu i v nepřítomnosti Bočanové brát odmítá. „Já bych tam ani nikdy nechtěla. Ctím soukromí druhých,“ komentuje také Marta. A protože se Viktor kvůli dcerce Marině (8) v Číčovicích často vyskytuje i v přítomnosti Mahuleny, chce Martě rozvodem a novým bydlením dát jasně najevo, že patří jenom jí.