Komorní svatba třetího nejbohatšího Čecha a úspěšné obchodnice s dívčí krásou proběhla v zahraničí.

"Ano, jsou manželé," potvrdila Blesk.cz Dita Fuchsová, mluvčí Michaely Maláčové.

Zda si Maláčová s Bakalou řekli ANO ve Švýcarsku, kde s dětmi žijí u Ženevského jezera, nebo jinde, bohužel není známo.

Momentálně majitelka obou českých soutěží Miss pobývá v Las Vegas, kde v noci z 23. na 24. srpna proběhlo finále Miss Universe. Českou republiku zastupovala Česká Miss 2010 Jitka Válková, skončila v první patnáctce.

Maláčová: Nevěděla jsem, že je miliardář!

Pro Bakalu i Maláčovou je to již druhá svatba. Miliardář se v roce 2003 po třinácti letech rozvedl s manželkou Marguerite, s níž má syna Franklyna. Michaela byla provdaná za švýcarského podnikatele Reného Karpfa a děti měla až se Zdeňkem.

Maláčová krátce po rozvodu začal budovat konkurenci Miss ČR Českou Miss. A právě v té době se potkala se Zdeňkem Bakalou.

"Já moc nevěděla, kdo je vlastně ten Zdeněk Bakala, s nímž se stýkám. Nezajímala jsem se o jeho byznys. Začínala jsem s čistým stolem," tvrdí podnikavá obchodnice, která se v roce 1991 stala Miss Československo.

Majetek Zdeňka Bakaly

Americký časopis Forbes Bakalu umístil na žebříček nejbohatších lidí světa, kde zaujal s odhadovaným majetkem 1,2 miliardy dolarů (asi 22,6 miliardy korun) 828. místo.

Od srpna 2008 Bakala vlastní většinový více než 88procentní podíl ve vydavatelství Economia (vydává např. Hospodářské noviny, Ekonom, Respekt). Vlastní několik nemovitostí po celém světě, v Modravě na Šumavě nedávno Bakala dokončil luxusní sídlo v hodnotě 200 milionů korun.

Uhlobaron je předsedou správní rady Knihovny Václava Havla a koupil dům na Hradčanech, kde bude v budoucnu Havlova knihovna sídlit. S bývalým prezidentem ho pojí velké přátelství, a tak není divu, že se stal koproducentem filmu Odcházení, který Václav Havel v roli režiséra natáčí podle své divadelní hry.

Fotogalerie
1 fotografie