"Cítím se o dvacet let mladší a snažím se udržet fyzickou stránku. Jezdím po festivalech se svou kapelou, navíc hraji Hello, Dolly!, pak jedeme na šňůru po Moravě a Slovensku. Připravuji autobiografickou knížku, která se chýlí ke konci, a o víkendech vysílám v Jihlavském rádiu," pochlubila se zpěvačka, ke které neodmyslitelně patří velké brýle. "Dala jsem dohromady asi padesát kusů a vystavila je v jedné optice na náměstí v Jihlavě. Výstava byla velmi úspěšná, takže se přesouvá do dalších měst," prozrazuje Urbánková.

Své vlasy stále skrývá pod parukou

Po šesti chemoterapiích, které prodělala po operaci, kdy jí kvůli rakovině lékaři museli odstranit oba prsy, přišla o vlasy.

"Už mám 10 cm dlouhé vlasy, ale ještě pořád nosím paruku. Mám krásné paruky a je mi líto je odložit do skříně. A je tu ještě jedna věc, proč mě baví nosit paruky, mám stále dokonalý účes," říká paní Naďa, která velmi obdivuje Annu K. (zpěvačka již několik měsíců bojuje s rakovinou prsu, pozn. red.) za to, že dokázala vyjít na veřejnost s holou hlavou.

"Anička ví, že ji mám hrozně ráda. Známe se ze Semaforu. Vím, že je statečná a že ji vzkazuji, že není nikdy nic ztraceného. S přístupem, se kterým vystupuje, jako že například ukázala holou hlavu, to je skvělé," vzkázala přes chat na týden.cz zpěvačka.

Fotogalerie
4 fotografie