A tentokrát do oslav zapojil i návštěvníky. Vytvořil z nich živý řetěz, přes který poslal panáka slivovice starostce Olšan. „Je to nejlepší valašská slivovice široko daleko, protože vyhrála letošní košt kořalek ve Vsetíně,“ chlubil se oslavenec.

Živý řetěz

Do živého řetězu, který začínal u nové černé věže jeho farmy, zapojil Valachy, vojáky z Kozohorské divize i ostatní gratulanty. Špalír, který si možná zahraje v chystaném Bolkově filmu Dědictví 2, čítal desítky lidí.

Slivovici v baňce uzavřené zátkou pak u radnice v Olšanech předal starostce Daně Křížové Bolkův syn Vladimír (21). Oba ji ochutnali. „Je výborná!“ pochvalovali si Vladimír i starostka.

Jak se cítí Bolek?

„Já se cítím ve svých jednašedesáti letech na padesát. Ale tenkrát jsem se cítil na padesát, ovšem teď už se cítím na jednašedesát,“ vtipkoval pro Blesk.cz valašský král Boleslav I. Dobrotivý Nafurt.

V živém řetězu nechyběla ani jeho partnerka Marcela Černá. „Já když vidím moji neprovdanou budoucí bývalou ženu Marcelku, tak se mi otvírá peněženka v kapse,“ zašpičkoval si Bolek.

Fotogalerie
13 fotografií