„Martin bude předvádět na invalidním vozíku stejné oblečení jako finalisti. Samozřejmě respektujeme jeho indispozice, takže nebude v plavkách nebo spodním prádle," prozradil Blesk.cz pořadatel Muže roku David Novotný.

Martin, který momentálně rehabilituje v pražském centru Paraple, přijede finalisty na soustředění do lázní Bělohrad podpořit 7.srpna, kde po přehlídce proběhne ojedinělá dražba. Přítomné dámy si budou moct vydražit den strávený s jedním finalistou nebo večeři s Martinem Zachem.

„Všechny klientky, které mají objednaný víkendový pobyt Dámská jízda na stromě, mohou nejen přihlížet přehlídce, ale také přihazovat na to, aby mohly povečeřet s některým z finalistů,“ upřesnil manažer spy resortu Tree of Life Tomáš Abazid.

Zach, který je upoutaný na invalidní vozík si na pracovní nabídky vůbec nemůže stěžovat.

„Oslovili ho z TV Barrandov, kde by mu nabídli moderování pořadu. Martin už byl na kamerových zkouškách a je z toho velmi nadšený," říká Novotný. „S moderováním nemám žádné zkušenosti a vím, že se mám ještě co učit, ale moc mě to baví," tvrdí Martin, který si nedávno koupil auto, což je další krok k samostatnosti.

Fotogalerie
4 fotografie