Nehodu potvrdila i Šmajdova asistentka Anna Žigová. „Auto je našrot, ale Miro je naštěstí v pořádku,“ řekla pro server Čas.sk.

Šmajda měl namířeno do Bratislavy, kde měl vyzvednout kapelu a pak pokračovat do Prahy, kde měli nahrávat nové album a zúčastnit se charitativní akce Léto plné hvězd. V autě byl ve chvíli nehody sám. „Vzali ho do nemocnice, ale po běžných vyšetřeních ho propustili,“ uvedla zpěvákova asistentka Anna Žigová.

Fotogalerie
2 fotografie

Miro: Stáli při mně všichni svatí

"Ano dnes nad ránem jsem měl autonehodu, v autě jsem byl sám, cesta byla prázdná, nikoho jsem tak neohrozil. Vážné zranění nemám žádné, ale lékaři mi doporučili domácí léčení. Rychlost jsem dodržel a bohužel důvodem nehody byl mikrospánek, jel jsem v ranních hodinách a byl jsem unavený. Naštěstí při mě stáli všichni svatí a naštěstí jsem naživu," řekl exkluzivně Blesk.cz Miro Šmajda.

Zpěvák se však chce brzy uzdravit a začít opět koncertovat v plném nasazení. Taky by rád pokračoval v nahrávání své první desky, která je pro něj velmi důležitá.

„V dopoledních hodinách jsme dostali zprávu od Mirovy matky, že havaroval. Akci jsme proto museli zrušit a budeme jednat o náhradním termínu. Teď je přednější zdraví,“ řekla organizátorka akce Léto plné hvězd Olga Černohorská.