Jeho největší vášní se tedy na čas stalo jenom pivo. Včera se jeho osud ale změnil navěky. V Pardubicích řekl Ano své dlouho utajované lásce.

„Ano, jsem ženatý a šťastný. A teď jdeme dělat hromadnou svatební fotku, tak mě omluvte,“ řekl Blesku představitel Adama Suka v bílém plášti a dodal: „Je to pěknej pocit někomu patřit.“

Seriálový doktor Suk ale odmítá sdělit o své manželce byť jedinou zmínku. „To je vážně soukromí. Já vím, jak se jmenuje, a to je důležité. Ostatní to nemusí zajímat,“ řekl Pejchal Blesku.

Za Ordinaci jsem rád

Teď si prý vzal pár dnů jako herec volno a pojal to jako svatební cestu. „Rádi bychom někam odjeli, ale nejde to. Koncem července už točím další sérii Ordinace,“ vysvětlil Pejchal s tím, že dokud ho budou režiséři v seriálu chtít, tak rád bude doktorem Sukem.

„Teď se tam už jenom sem tam mihnu, ale i za to jsem rád. A až tam skončím, tak se nic neděje. Nemám tam nějaké závratné honoráře, jak si mnozí myslí,“ pokračoval Pejchal, který je jinak členem Východočeského divadla v Pardubicích. „Budu pracovat se stejnou intenzitou jako před svatbou. V tom se mi život nemění,“ zdůraznil ještě herec.