"Do mého soukromí nikomu nic není. Jestli jsem sama nebo ne, je jenom moje věc," odmítla na otázku Blesk.cz o konci jejího vztahu s režisérem odpovědět Klára. Ale po chvilce mlčení přece jenom z Kláry vypadlo, že je už delší dobu sama.

Na nedávném karlovarském festivalu si dvojice od sebe držela velký odstup, ale ani jeden nechtěl potvrdit rozchod. Klára i přes fakt, že jí David nikde nedoprovázel, stále tvrdila, že je mezi nimi vše v pořádku.

Biologické hodiny tikají

Že by důvodem rozchodu byla Klářina chorobná touha po miminku? "Biologické hodiny mi už bijí dlouho. Miminko bych chtěla moc, ale zatím se to nepodařilo," netají se herečka. David má z manželství syna pětiletého syna Rudolfa.

Issová se s Ondříčkem seznámila v roce 2005 při natáčení filmu Grandhotel, který David režíroval a Klára hrála hlavní roli. V té době byl režisér ještě ženatý a herečka zadaná. Ale láska na první pohled udělala své a i přes nepřízeň kamarádů, milenci své osobní životy vyřešili a začali spolu žít. Bohužel jim to vydrželo jen čtyři roky.

Fotogalerie
5 fotografií