„To je moje partnerka Lenka,“ chlubil se Hanzlík v pivovaru v Dalešicích. Blesk byl u toho! A bylo vidět, že láska ho pozitivně změnila.

Hanzlík zřejmě patří k těm mužům, u nichž se léty city jenom prohlubují. Současnou partnerku Lenku Kozlovou sice znal řadu let, ale jejich čas ještě nepřišel... Hanzlík totiž odešel za jinou! Kvůli Daně Mauerhoferové se stěhoval do Švýcarska. Jenže tenhle vztah mu nevydržel. Nevzali se. Když pak znovu v Česku potkal Lenku, přeskočila jiskra a zažehla oheň!

Bručouna změnila láska

Proměnu Jaromíra Hanzlíka dokazuje celé jeho chování, oči a úsměvy… Ale i to, že je najednou ochotný jít do společnosti. Bručoun posledních let je ten tam. I když on sám se ke své proměně odmítl vyjádřit, lidé kolem něj mají jasno. „Ano, Jaromír mi v Dalešicích představil přítelkyni Lenku,“ potvrdila Blesku i Míla Řádová, pravá ruka režiséra Jiřího Menzela.

Fotogalerie
4 fotografie

Právě láska způsobila, že se Jaromír letos rozhodl zvelebit domek u Sázavy. Pořídil si ho po návratu ze Švýcarska, ale jen kvůli sobě by se na domku rozhodně nedřel. To pro Lenku, která jinak provozuje malý obchůdek s čajem a bylinkami, je Hanzlík ochoten jezdit s kolečkem malty a zedničit v montérkách. Právě tak ho Blesk před časem zastihl. Herec prý udělá vše pro to, aby se s ním přítelkyni na Sázavě líbilo!