Ondřej, který se potatil a také studuje herectví, si v nejsledovanějším tuzemském seriálu nejdříve zahrál jen malou epizodní roli Jakuba Konráda. Ovšem teď se jeho postava objevuje stále častěji. Ondra je po boku svého otce téměř v každém dílu.

Podle informací Blesku vycházející herecká hvězda z televizních obrazovek jen tak nezmizí a může v budoucnu svého otce v počtu natáčecích dnů směle trumfnout. „S postavou Jakuba Konráda se budou diváci setkávat také od září, až začne další sezona seriálu,“ potvrdila Blesku koordinátorka Ordinace Lucie Juráčková.

Herecká rodina

Roli ale Ondrovi nezařídil jeho tatínek, i když to mohlo leckoho napadnout. Rychlý tohle nedělá. „Jsem zastáncem toho, že svým dětem nemetu cestičky. S nápadem přišla synova učitelka herectví Vlasta Žehrová, která hraje v seriálu Martu Tichou,“ vysvětlil Rychlý.

I když má Ondřej před tátou větší trému než před ostatními herci, je herectví povolání, po kterém toužil už odmalička. „I máma je herečka, tak jsem v tom vyrůstal, a navíc jsem blbej na to, dělat cokoliv jiného,“ smál se Ondřej Rychlý.

Kdo si ještě zahrál se svými potomky?

Fotogalerie
2 fotografie