Jitka Válková se ve vodě cítí skvěle. Je to taková svůdná mořská panna, která ráda experimentuje. Jak v našem krátkém rozhovoru přiznala, tak sice se sexem ve vodě zatím zkušenost nemá, ale jak říká ... "může to být příjemné a hezké".

Misska Jitka Válková poslední dobou módní mola vyměnila za zpěv. Po kariéře zpěvačky toužila už odmala. Začala tak chodit na hodiny zpěvu k hlasovému pedagogovi Eduardu Klezlovi (48). Ten jí také dohodil duet se zpěvákem Pepou Vágnerem (19), synem hudebního skladatele Karla Vágnera (48). Duet by měl vyjít v Pepově připravovaném albu. „Hudbu miluju, a proto jsem si ve zpěvu mnohem jistější než v roli modelky,“ prozradila Blesk.cz Válková.

Kvůli focení v plavkách zhubla

Krásná Jitka nám také svěřila, že kvůli focení v plavkách si udržuje štíhlou postavu a také nějaké to kilo od vítězství v České Miss shodila, ikdyž to vůbec nepotřebuje. "To víte, tohle holky řeší pořád, přeci jen jsem se fotila v plavkách, tam se skrýt nic nedá. Snažím se jíst zdravě a poslední dobou více sportuji, takže jsem možná něco zhubla," řekla Blesk.cz Válková.

Jitka Válková
Autor: Dana Kolářová

Panuje u nás idyla, jsem stále zamilovaná

Už pár měsíců chodí a bydlí u svého přítele, podnikatele Miroslava Cipry (38) se kterým se seznámila právě na České Miss. „Hned jak jsme spolu začali chodit, tak jsme se domluvili na společném bydlení. Jsem stále zamilovaná a ještě ani jednou jsme se nepohádali,“ svěřila se Blesk.cz Válková. S přítelem také chodí pravidelně do fitka, s jakožto bývalým fitness trenérem. "Je to zvláštní, ale poprvé jsme spolu byli ve fitku před dvěma týdny a je pravda, že mě to hrozně chytlo, ráda si tak zpevním svaly a vytvaruju postavu," dodala.

Na prázdniny plánuje Jitka se svým přítelem cestování po Česku a také objíždění hudebních festivalů, kde bude i sama zpívat.

O tom, zda se Česká Miss 2010 ráda opaluje nahá a jak ji balili kluci u vody se dočtete v plavkovém speciálu Blesk magazínu již 2. července! V něm mimo jiné  narazíte i na dalších osm krásek a dva krasavce. Těšte se na moderátorku Evu Decastelo, Miss ČR 2005 Lucii Královou, modelku Martinu Dvořákovou a další osobnosti českého showbyznysu.