„Kdybych to snědl celý, tak se mi zítra u pr… budou rojit včely,“ komentoval klobásy na sladko Pohlreich. Vedoucí pražské restaurace Kotelna Elizabeth Riedlová však měla jiný názor. „Pan Pohlreich přehání. Jídlo nebylo úplně sladké,“ řekla Blesku na obhajobu, ale po odjezdu štábu Ano, šéfe! ho z jídelního lísku vyndala.

Fotogalerie
2 fotografie

Když ‚šéfovi‘ přinesli lososa zapečeného se sýrem, orosilo se mu čelo. Jakmile 30% eidam na mase vychladl a ztuhnul, Pohlreich ho začal vytahovat do neuvěřitelných rozměrů. „Když si to tu dáš dvakrát, můžes si z toho spíchnout slipy,“ komentoval šéfkuchař Pohlreich, který si může oddechnout. Jeho pouť očistcem českých hospod končí. „Dnes (v úterý 18. května) vysíláme poslední standardní díl. Příště bude následovat sestřih toho nej ze všech dílů,“ řekla Blesk.cz mluvčí TV Prima Jana Kocová.

Diváci a příznivci drsného kuchaře však nemusí truchlit. Na podzim se na televizní obrazovce objeví v nové roli v novém pořadu s názvem Na nože! Bude to formát jakési gastronomické reality show, v níž se o titul šéfkuchaře utká 12 soutěžících. O vítězi rozhodne pouze Pohlreich.