Přestože na Primě rozdává různé rady a recepty, ten na šťastné manželství mezi nimi určitě nemá. „Nechci k tomu nic říkat, i tak je toho na nás hodně,“ přiznala Nedělnímu Blesku Pohlreichova žena Naděžda.

Nevěra na Zdeňka Pohlreicha praskla před pár dny a sám kuchařský mistr se nechtěl vyjádřit. „Nebudu rozebírat své soukromí,“ řekl Nedělnímu Blesku. Skutečnost, že ženě Naděždě zahýbá, ale nijak netají. Občané vísky, kde žije Pohlreichova milenka, tady hvězdu pořadu Ano, šéfe! vídají dost často. Napřed mysleli, že se sem slavný kuchař zřejmě přistěhoval, protože tu o celebrity není nouze. Pak pochopili, že ho sem přivedla láska. „Pan Pohlreich se vodí po ulici s blonďatou přítelkyní za ruku. Nijak se svým vztahem před ostatními netají, neukrývají se. Skoro jako by chtěli, aby je každý viděl,“ řekla Nedělnímu Blesku jedna z obyvatelek městečka.

Zamilovnaý pár chodí už i na večeře

Zamilovaný pár si už skočil i na romantickou večeři do jedné z místních restaurací. V personálu byla v tu chvíli malá dušička. Báli se, že je přišel Pohlreich kontrolovat s televizními kamerami v patách. Zbytečně. Přísný šéfkuchař by ve své zamilovanosti možná nerozeznal biftek od smažáku. Jeho ostříží zrak se utápěl pouze v očích zamilované partnerky.

Zdeněk sám včera užíval prvomájové romantiky ve dvou a mobil nezvedal. Jeho klamaná manželka Naděžda telefon zvedla, ale mluvit nechtěla. „Nezlobte se, nechci se vyjadřovat, je toho na nás moc,“ řekla Nedělnímu Blesku smutně.

Fotogalerie
3 fotografie