„Leoš a dalších 64 hráčů ke mně přijeli v rámci Celebrity Poker Tour a protože jsem věděl, že má v ten den narozeniny, zajistil jsem trochu lepší občerstvení, než je obvyklé,“ řekl Blesku Leon, majitel King’s Casina.

„Poprvé v životě jsem se na své narozeniny nejen neopil, ale já se alkoholu ani nedotkl. Mám z toho celkem dobrý pocit,“ přiznal Blesku Leoš a pochlubil se, že se v pokru dostal až k finálovému stolu a tedy na placené místo. „Skončil jsem jako sedmý a vyhrál 714 eur,“ pochlubil se Mareš. Celková výhra hráčů byla podle Leona 17 400 eur. „Leoš tentokrát ale vážně zabodoval,“ konstatoval Leon a vysvětlil: „U nás je startovné 100 eur plus 20 eur je poplatek. Potom si jednu hodinu může hráč dokoupit za dalších 100 eur.“

Fotogalerie
7 fotografií

Leoš přijel hrát hazard ještě s Českou miss 2008 Eliškou Bučkovou, kterou doprovázel přítel a Leošův kámoš Radek Holubek. Nechyběla ani Česká miss 2009 Iveta Lutovská. Turnaj začal v 8 hodin večer a skončil ve 3 ráno. Po celou dobu Mareš abstinoval. „To je jako u sportu. Musíte se koncentrovat, nemůžete se šálit alkoholem,“ řekl Mareš a prozradil, že až těsně před odchodem na pokoj si dal s Leonem šláftruňk v podobě jägermeistera. To prý ale jen proto, že mu Leon šel s flaškou šampaňského Don Perignon pogratulovat.

„Dostal jsem spoustu dárků. Největší radost ale mám z dortu ve tvaru dresu mého oblíbeného fotbalového týmu, to je taková citovka. Taky mě potěšilo tričko s Andy Warholem, mým oblíbencem, a určitě lístky do Divadla Járy Cimrmana,“ svěřil Mareš, který prý alkoholickou oslavu narozenin už nechystá.