Jan si na pokoj odvede mámu Martinu

Táta Jan Markovský (36) si na dovolenou do Prahy pozval všechny zbylé mámy i své dvě dcery. Na společné večeři na terase hotelu se začnou dít věci. Jan si vyzpovídá jednu mámu po druhé. Když si na terase povídá s Martinou Hlavníčkovou, dojde i na líbání.

"Martina mě přitahuje hlavně po stránce sexu, ale zas mám z ní strach, ze začátku se Martina zdráhala, nechtěla, teď' už otočila názor," řekne Jan a zmizí spolu s Martinou za dveře hotelového pokoje. K sexu však nedojde, jak si ostatní účastnice myslí. Martina na pokoji vyloží Janovi osud z karet.

Táta Jan radikálně změní svůj vzhled

Dámy se pustí také do Janova zevnějšku. Už se nemohly dívat na to, jak pořád chodí ve stejném oblečení. Zuzana (40) s Jarmilou (36) vezmou Jana do nákupního centra ke kadeřnici a koupí mu i nové oblečení. Z chlapa z vesnice se tak stane městský elegán. Janovi se rázem zvýší sebevědomí a při projížďce po Vltavě se pustí do odvážných sváděcích metod!

Jak už ale bývá jeho zvykem, opět si nebude jistý, kam má skočit dřív. „Mám tři favoritky a zkouším, která mi bude víc pasovat,“ přiznává. Jeho ctitelky ale hru plnou osahávaní rozhodně nevítají. „Jeho jednání je ponižující. Nejsme hračky!“ ohrazuje se znechuceně Martina.

Fotogalerie
7 fotografií