Simona svým prohlášením šokovala nejen diváky, ale i porotou. Ostatní soutěžící se okamžitě vrhli na parket a začali se s ní loučit. Simonino rozhodnutí dokonce rozplakalo i porotce Jozefa Bednárika. Moderátor Martin "Pyco" Rausch se Simony ještě jednou zeptal, zda si to nechce rozmyslet, ale modelka trvala na svém.

"Řešila jsem to se svým lékařem asi už před třemi týdny. Pohyb mi zakázal. Kdyby mě viděl ještě nyní tančit, tak mě uškrtí, řekla Krainová novinářům z Nového Času.

547369:gallery:true:true

Bolavá noha a šťastné očekávání

Simona tedy prozradila, že za jejím rozhodnutím stojí zdravotní problémy. Roli v tom ale hraje také nejspíš těhotenství. Simona čeká dítě s Karlem Vágnerem mladším. Těhotenství potvrdily zdroje z modelčina okolí, ale Simona se k tomu oficiálně nevyjádřila. "K tomu se nebudu bůbec vyjadřovat," řekl Blesk.cz k tématu těhotenství přítel Krainové.

Simonino rozhodnutí také ovlivnilo průběh soutěže a její pravidla. Vzhledem k tomu, že soutěž opustila dobrovolně, tak se nekonalo tradiční vyřazování. Jeden ze soutěžních párů si tak díky Simoně Krainové "zachránil krk" do dalších kol.

Krainová si svými tanečními výkony dokázala podmanit slovenské publikum. V prvním kole ji ještě diváci poslali do rozstřelu, ale pak už soutěží neohroženě proplouvala dál a dál. Její fanoušci nad Simoniným koncem pěkně smutní. "Je to velká škoda. Teď ta soutěž budu o mnoho chudší," napsal například na internetu člověk pod nickem Jeruval.

(zdroj: Čas.sk)