„Teď místo tvých slov mám usedlou sukni,“ donutil zazpívat Věru Šíp. „Téměř platnou vstupenku do všech míst, kde báby smutní,“ dokončil rým originálně po svém.

V hledišti usedlo kromě fanoušků country a blues taky hodně slavných tváří, jako Jiřina Bohdalová (78), Jitka Zelenková (59), Heidi Janků a Jiří Vondráček (59). Popřát kolegyni přišla taky Naďa Urbánková (70). „Už si troufám na menší vystoupení,“ svěřila Blesku zpěvačka, která má za sebou operaci prsu a řadu chemoterapií.

Fotogalerie
2 fotografie


Kdo je Věra Martinová?

Je česká zpěvačka a kytaristka. Narodila se 2. února 1960 v Opočně, vlastním jménem Věra Šolínová. Po absolutoriu konzervatoře působila až do roku 1982 jakožto zpěvačka v Orchestru Gustava Broma. V roce 1982 se stala zakládající členkou dívčí country kapely Schovanky. Po pětiletém působení u Schovanek se vydala na vlastní sólovou uměleckou dráhu.

Některými hudebními odborníky je občas označována jako nejlepší zpěvačka v oblasti country music v České republice a je i titulována lichotivým přízviskem první dáma country music. V roce 1989 prodělala těžkou autohavárii.

zdroj: wikipedia.cz