„Vím, že léčení je cesta na delší trať a nikdy nemůžu říct, že mám vyhráno,“ svěřila Blesku Urbánková. „Chodím dál na ozařování a speciální masáže a mám podpůrnou léčbu,“ upřesnila zpěvačka.

Naďu Urbánkovou operovali na začátku července, během uplynulého půlroku absolvovala šest sérií chemoterapií. Nyní lékaři zpěvačce sdělili, že její současné výsledky krevních testů jsou v pořádku. „Základní věci jsou o. k.,“ řekla Blesku. Musí docházet na pravidelné kontroly, ozařování a masáže a k tomu jí lékaři doporučují ještě lázně. To, že jí následkem chemoterapií vypadaly vlasy, zpěvačka vůbec neřeší, protože už jí na hlavě raší půlcentimetrový porost. „Mám krásné paruky a do roka a do dne budu prý mít ještě kvalitnější vlasy než předtím,“ raduje se Naďa.

483134:gallery:true:true

Zpěvačka už pomalu začíná i pracovat. „Měla jsem čtyři vystoupení. Kvůli snížené imunitě jsem ale nesměla zpívat v uzavřených prostorách, kde by bylo hodně lidí. Takže jsem vystupovala jen na náměstích,“ vysvětlila. „Už v říjnu minulého roku jsem opět naskočila do mého rozhlasového pořadu Č. R. Region v Jihlavě, kde pravidelně každou sobotu a neděli moderuji Písničky pro Vysočinu a nedělní Tandem. „Doufám, že omezení koncertů v uzavřených prostorách co nejdřív pomine, protože s kapelou Bokomara bychom rádi splnili sliby dané před mým onemocněním mnohým pořadatelům,“ uzavřela Naďa Urbánková.