"Pro nás to byla samozřejmě velká pocta zahrát si naživo a navíc v televizi před tolika lidma a to, že jsme vyhráli všechny tři ceny je pro nás sen, hrozně si toho vážíme, ikdyby jsme nevyhráli žádnou cenu i tak by to pro nás byl úspěch," řekl nadšený lídr skupiny Albert Černý.

Skupina se chce prosadit v zahraničí

Skupina si také vytkla za cíl prosadit se v cizině, proto nehodlají zpívat česky, ale jen anglicky. Hlavnímu zpěvákovi a zároveň lídru celé kapely Albertu Černému jde angličtina pěkně od ruky. Jeho výslovnost je perfektní až se mnohým může zdát, že za tím vězí kořeny v Anglii. " Ne, ne tak to není moji rodiče jsou Češi, ale tak já studuju překladatelství, takže angličtinu mám hrozně rád a navíc na její fonetice hrozně ujíždím," prozradil Blesk.cz Albert.

Velkého talentu skupiny Charlie Straight si všimli i v Německu a dokonce přišli s nabídkou na vydání jejich alba v Německu, na čemž se nyní pracuje. Skupina má také německého manažera Arndta Winderleho, který klukům z kapely věří natolik, že si jejich název skupiny nechal vytetovat na levé lýtko.

Fotogalerie
3 fotografie