Pro prezidentku Miss ČR Taťánu Kuchařovou byl výběr šesti vítězek z uplynulých třech ročníků tvrdým oříškem, několikrát se musela potýkat i s odmítnutím účasti. Nedorazí mj. Zuzana Jandová, která si buduje kariéru v Itálii, a Kateřině Sokolové přijde soutěž nesmyslná.

„Některé z dívek jsou pracovně v zahraničí anebo mají nasmlouvanou jinou práci,“ omlouvala jejich neúčast Taťána, která navíc dívkám za jejich účast musela zaplatit. „Dostaneme kolem deseti tisíc, zadarmo bych do toho asi nešla,“ přiznala Blesku jedna z finalistek.

Fotogalerie
14 fotografií

I přesto do soutěže vkládá Kuchařová velké naděje. „Nápad vrátit se ke starému modelu miss jsme měli dlouho. Navíc vztahy mezi našimi národy jsou dobré, tak proč neuspořádat zábavnou formu soutěže, kde narozdíl od Miss ČR vítězku zvolí televizní diváci,“ vysvětlila Blesku prezidentka. Kdo nakonec získá titul, se rozhodne už zítra během slavnostního večera, kterým provede i česko-slovenská dvojice moderátorů – Aleš Háma a Michal Hudák. „Já jsem napůl Slovenka, tak jsem zvědavá, jak budou diváci hlasovat,“ uzavřela Kuchařová.