„Kadeřníka jsem zvládla, ale ještě den před slavnostním večerem jsem neměla co na sebe,“ šokovala Iveta důvodem, proč na TýTý chyběla.

Potom zpěvačka ještě dodala: „A vlastně je to dobře, stejně by každý zkoumal moje břicho a kritizoval by, mě. Zkoumal, jestli mám o kilo víc nebo míň. To nemám zapotřebí.“

Bartošové žádné šaty nepadly

Jak Blesk zjistil, pravda je daleko prozaičtější. Bartošová se nedohodla s jednou luxusní zahraniční značkou, která jí nabídla zapůjčení šatů. „Na poslední chvíli mi řekli, že nemají nic, co by mi padlo,“ přiznala Bartošová.

Podle informací Blesku nastal problém i ve chvíli, kdy firma požadovala velkou zálohu za půjčení a nutnost šaty pojistit. „Možná je to dobře. Ještě by mě pomluvili. Navíc, prohlásila jsem, že do konce roku nepracuju, tak to alespoň dodržuju,“ míní Bartošová.

„Lidé jsou zlí. Vůbec si neuvědomují, že jsem byla na těžké operaci cysty. Pořád komentují moje břicho, to je až k pláči,“ netají Iveta. Bartošová se podle informací Blesku proto rozhodla absolvovat další odpočinkovou kúru, letos již čtvrtou…

Co dělá Iveta v roce 2010?

Leden – Hory – cena cca 40 000 Kč

Absolvovala třínedělní pobyt v jednom luxusním horském penzionu s plnou penzí. Měla pro sebe celé apartmá a o víkendu mohla ubytovat i manžela se synem.

531007:gallery:true:true

Únor – Mexiko – 150 000 Kč

Zdrhla na tři neděle do Mexika. Vystřídala tři pětihvězdičkové hotely a navíc de luxe, a protože jí to připadalo málo, prodloužila si pobyt ještě o týden.

531008:gallery:true:true

Březen – Uhříněves – 10 000 Kč

Březen pro Ivetu znamená zeleň a ona se rozhodla obejít bez lidí a věnovat se přírodě a rodině. Z domu vyjde pouze na nákup nebo na procházku s manželem a fenkou Gejšou.

531009:gallery:true:true

Duben – Bratislava – 260 000 Kč

Až Artur odjede na školu v přírodě, Iveta podstoupí měsíční kúru v beauty centru na Slovensku. Tam si chce definitivně zrenovovat tělo i duši a vrátit se jako sebevědomá silná žena, kterou nic neskolí.