„Lidé mi budou posílat úkoly, které se pokusím plnit,“ vysvětlila Agáta, která se prý nechala inspirovat show Paris Hilton. „Měla pořad, ve kterém také plnila různé úkoly. Většinou to bylo dost šílené. Já jen doufám, že mě budou lidé šetřit,“ zasmála se modelka, která tak dala všem svým nepřátelům do rukou obrovskou zbraň.

Kráska, která se většinou pohybuje po módních molech, si už vyzkoušela několik profesí. Ráno oblékla oranžovou bund u a šla vysypávat odpadky. „V tom oblečení je šílená zima. A ranní vstávání pro mě teda taky není značka ideál,“ postěžovala si modelka, zatímco bojovala s popelnicí. Hned poté běžela na čerpací stanici, kde v mrazu v sexy oblečku umyla pár aut. „Tahle práce mě baví. Vždycky jsem to chtěla dělat,“ pochvalovala si další zaměstnání Agáta.

Večer sebrala Hanychová odvahu a v teplém oblečení šla na nádraží vyzkoušet, jak vypadá žebrání. „Trochu se tady bojím,“ přiznala své obavy modelka. Po chvíli se ale otrkala a do jejího kelímku dokonce přibyly i nějaké drobné.

 

Fotogalerie
6 fotografií