Fotografie z nočního řádění českých herců zveřejnila na facebooku začínající herečka Anna Šimonová (19), která je opatřila výmluvným komentářem: "Úspěšně jsme se prochlastali ke konci," pochvalovala si prostředí a pohostinnost festivalu herečka, která ve filmu Kawasakiho růže ztvárnila vnučku hlavního protagonisty.

Úspěch Hřebejkova filmu Kawasakiho růže na 60. ročníku Berlinale potěšil. Méně chvályhodné je však to, co hvězdy předváděly v berlínském podniku Vienna Bar na Kantstrasse. Alkohol konzumovaný po litrech české delegaci pořádně rozproudil krev a došlo na odhalování intimních partií a obscéní gesta.

Fotograf Antonín Kratochvíl šel z náruče do náruče, Jan Dolanský mlsně olizoval kolegyně, Aňa Geislerová čas od času nasadila výraz mentálně zaostalé dívky a Anna Šimonová dokonce nabídla k pomazlení svá výstavní prsa a šokovaným hostům výhled pod sukni.

A jak vysoký byl účet na baru za litry vypitého alkoholu? Žádný! Neboť, jak popisuje růžovlasá Šimonová, všechno bylo zadarmo! "Když nám z východu" daj pití zadarmo, tak to jede," chlubila se na facebooku.

CO SI O CHOVÁNÍ ČESKÝCH HERCŮ MYSLÍTE VY? ŘEKNĚTE NÁM TO V DISKUZI POD ČLÁNKEM!

Fotogalerie
9 fotografií