V tom největším mrazu a sněhových vánicích s ním chodila na dlouhé procházky. „Chtěla jsem pro svoji Missinu nějaký luxusní hotel,“ řekla Blesku se smíchem Dara.

Zpěvačka se před odletem na Miami zastavila na pravidelnou návštěvu u Gottových. „Jela jsem se rozloučit. Slíbila jsem, že je před dovolenou přijedu pozdravit,“ svěřila Rolins s tím, že v tu dobu ještě neměla úplně jasno, kdo se o psa bude celý měsíc starat.

„Původně mi měla psa hlídat sestra, ale Karel s Ivanou se sami nabídli. A kde jinde by se měla moje Missina líp než u samotného Mistra,“ zavtipkovala zpěvačka.

A tak si Rolins sbalila kufry a odjela chytat bronz na Floridu. „Všichni jsme se jenom báli, jak se Missi snese se zakrslým králíkem, kterého mají Gottovi doma.

Vždycky na něj totiž útočila,“ prozradila Dara. Fenka ale naštěstí Gottům jejich jediného domácího mazlíčka nesežrala. Když se však zpěvačka vrátila z dovolené, nemohla věřit svým očím.

Místo fenky na ni čekala malá koule a Gottová Daru vítala se slovy: „Na mě nekoukej, to Karel!“ křičela ve dveřích Ivana. Gott fenku celý měsíc tak vykrmoval, že jí Dara musela nasadit dietu.

Rolins u Mistra v rodině způsobila asi malou revoluci. Protože Gottovi si pojedou v nejbližší době pro štěně. Karel se bude muset asi v rozmazlování krotit, aby z nového přírůstku v rodině nevykrmil prasátko.

Fotogalerie
1 fotografie