Erik Aresta (38) opravdu zmužněl, už to není ten chlapec s ostrou patkou a melancholickým pohledem - vlasy ustoupily, kila přibyla a tvář zdrsněla.  I Barbora Hasčáková (30) nepřipomíná křehkou blondýnku s nevinným úsměvem. Je z ní zralá a sexy žena.

Erik a Barbora se dali dohromady v roce 1995. Vydali tři alba a prorazili v Česku, Německu a dokonce i v Japonsku. Po čtyřech letech se kapela rozpadla, Erik se věnuje sólovým projektům a Barbora odešla do USA. Po dvanácti letech ohlásili návrat.

„Nedávno nás ukecal jeden producent, ať spolu vystoupíme na Slovensku. Ohlas byl tak velký, že jsme se rozhodli to zkusit znovu,“ sdělil Blesku Erik.

Zpěváci, kteří se proslavili v devadesátých letech například hitem Ked´ príde láska, dali svým songům nový kabát a vystoupili s nimi i před českým publikem. Návrat prý není ale vůbec jednoduchý.

„Barbara žije už deset let na Floridě, což spolupráci komplikuje,“ vysvětlil Erik, který ale věří, že vše bude fungovat. „Jsme pořád v kontaktu. Máme na skladě nové písně a v létě plánujeme další koncerty,“ dodal zpěvák.