„Ano. Jsem moc zamilovaný,“ přiznal Blesku také Nagy a odmítl o své nové lásce už hovořit. „Je to moje soukromí,“ dodal jen.

Jak Blesk ale zjistil v bratislavském divadle Jána Ďurovčíka, Nagy se do mladičké Majky zakoukal právě tam. „Před měsícem přišel na muzikál Čajočky, které Ďurovčík zrežíroval na jeho písně. Z Majky byl úplně paf. Poděkoval jí, vyměnili si telefony a druhý den už byli spolu,“ popsal Nagyovy rychlé námluvy producent představení.

463681:gallery:true:true

Nagyho Majka okouzlila jako už dlouho žádná žena. Po Štědrém dnu se za ni vydal dokonce do Široké na východní Slovensko, kde žije s rodiči. „Říkal, že je z té dívčiny přímo nadšený. Že to není žádná zlatokopka, ale moc milá dívčina, že je to konečně přítelkyně, která miluje umění, hudbu, zpěv, tanec. Dává do ní velké naděje. On Petr nikdy nebyl na krátké vztahy.

Moc se bojí, aby o tuhle dívku nepřišel,“ dodal zdroj z divadla a ještě prozradil, že Majka v sobotu vystoupí na openingu Plesu v Opeře v bratislavském Národním divadle a Nagy je nešťastný, protože v ten večer má už jiné pracovní závazky, a tak neuslyší její All The Jazz.