Stejně jako hybnost v rukou se už Martinovi vrací zájem o ženy. Jak Blesk zjistil, už hází očkem po zdravotních sestřičkách a ty mu zájem opětují...

„Kdy se za mnou zastavíte, sestřičko,“ vtipkoval Martin se zaměstnankyní ústavu, která kolem něj prošla. „Teď tady máte návštěvu. Tak potom,“ usmála se na Zacha sestřička.

Fotogalerie
3 fotografie
Martin Zach se podle slov personálu stal velmi brzy miláčkem rehabilitačního centra. Vítěz soutěže Muž roku, který si po skoku na lyžích do vody poranil míchu, je nejen pohledný muž, ale především velký dříč. A to i přesto, že zpočátku ani lékaři ani on nedoufali, že se jeho zdravotní stav zlepší. „Je za tím ale spousta dřiny. Dokonce jsem ani nechtěl elektrický invalidní vozík. Mám obyčejný, abych pořád trénoval ruce,“ prozradil Martin. Na bolest a náročné cvičení si bývalý reprezentant v lyžování nestěžuje.

„Během dne mám několik cvičení a rehabilitaci. Je výborný, že mám pokaždé trochu jiný program. Aspoň to člověka neotráví. Dokonce tady máme i kurz tkalcovství. A od ledna už budu mít i plavání,“ prozradil Zach, který se momentálně nejvíc těší na Vánoce, které stráví s rodinou. „Na Silvestra dokonce asi pojedeme i na chatu,“ těší se Martin.