Ačkoliv si Sagvan Tofi střeží své soukromí možná nejpečlivěji v českém šoubyznyse, zpráva o jeho budoucím otcovství se mu utajit nakonec nepodařila. A to navzdory faktu, že se ho v médiích několikrát snažil vyvracet.

Fotogalerie
4 fotografie

„Já že mám být otcem? Tak o tom tedy nic nevím. Víte, já mám spoustu dětí – Dětí ráje,“ tvrdil například Tofi ještě před měsícem. Když se ale na premiéře muzikálu Děti ráje objevila Sagvanova dlouholetá přítelkyně Alenka v pokročilém stádiu těhotenství, nemělo už cenu zapírat.

„Ano, v lednu bych se měl stát otcem,“ přiznal nakonec Tofi. A podle posledních zpráv by se měl Tofi stát otcem dcery. „Když to bude holka nebo kluk, tak se bude stejně jmenovat Alibaba,“ tvrdí i nadále se smíchem Sagvan.

Ať už se nakonec jeho potomek bude jmenovat jakkoliv, zažívá dívčí idol osmdesátých let zřejmě nejplodnější období ve svém životě. Nedaří se mu totiž jen v soukromí, ale i v práci.

Muzikál s Tofiho libretem a s největšími hity Michala Davida a Františka Janečka Děti ráje se těší u diváků nebývalé popularitě a lístky na představení jsou vyprodány několik měsíců dopředu. „Když jsem všem říkal, že ten muzikál bude pecka, tak se mi většina lidí smála. Teď se ale všem směju já,“ dodal spokojeně Tofi.

Ten v muzikálu hraje ve dvojici se svým nejslavnějším parťákem Lukášem Vaculíkem a u diváků mají možná větší úspěch, než v dobách své největší slávy.