Herečka chodí, stejně jako tomu bylo u Michaely Ochotské, na Metropolitní univerzitu – obor mezinárodní vztahy. Přitom díky Pojišťovně si studentka Nikol přišla na 2 miliony korun.

Fotogalerie
1 fotografie

Přestože se o takovém kapesném může spolužákům Štíbrové pouze zdát, Nikol už před kameru nechce. „Opravdu jsem tu roli vzala pouze proto, abych měla na podnájem a na nějaké ty hadříky a šminky. Byla to dobrá herecká zkušenost, ale stačila,“ trvá si na svém Nikol, která si peníze z Pojišťovny pečlivě uschovala. „Nejsem rozhazovačná. Naopak,“ svěřuje.

Už teď prý Štíbrová ale ví, do čeho peníze z Pojišťovny investuje. „Jsem z Rakovníka a v Praze bych si ráda koupila byt. K tomu si budu muset vzít ale i hypotéku, tak to musí chvilku ještě počkat,“ říká Nikol, která se teď hodlá živit jako zpěvačka.

„Z herectví jsem zatím přesedlala na zpívání. Uvidíme, jak to půjde. S kamarádkou už ale objíždíme štace a nahráváme cédéčko,“ prozrazuje Nikol. Markétu Pokornou, se kterou založila dívčí duo MaNia, poznala jako svoji hereckou kolegyni právě v Pojišťovně. „Zamilovaly jsme si latinskoamerické rytmy, píšeme si i hudbu a texty, anebo dostaneme nápad, který nám pomohou dotáhnout kluci ve studiu,“ vysvětluje Štíbrová. S Markétou mají nahraných už devět písniček. „Doufám, že se bude cédéčko prodávat a nezkazí nám to piráti,“ přeje si Štíbrová.