Burešová se díky několika desetiletím, po která se objevovala na televizní obrazovce, stala jednou z nejznámějších tváří v Česku. To ji zřejmě nutí k tomu, že se proti stárnutí snaží bojovat všemi prostředky. Díky tomu má sice obličej téměř bez vrásek, ale kůži na něm má nepřirozeně napnutou.

„To je klasický případ liftingu. Kůže díky napnutí sice nemá téměř žádné zvrásnění, ale ztrácí svou přirozenou elasticitu a tím působí poněkud nepřirozeně,“ vysvětluje plastický chirurg.

O Burešové se navíc mluví jako o jedné z průkopnic v užití plastických chirurgů v Česku. Údajně jejich služby využívala ještě za komunismu. Na křest cestopisu Janise Sidovského a Pavla Vítka navíc dorazila s extrémní červenou rtěnkou a obřími brýlemi, které téměř nesundala z očí.

V kombinaci s zrzavou hustou hřívou tak Burešová měla doslova démonický zjev, který strhával pořádnou pozornost okolí. A to si neodpustilo řadu uštěpačných poznámek. „To už není televizní hlasatelka, to je Joker z Batmana,“ prohodila jedna z návštěvnic večírku.

Sama Saskia si ale z klevet okolí příliš nedělala a ve společnosti svého manžela a Ivana Mládka se skvěle bavila. A to je přece nejdůležitější.

Fotogalerie
1 fotografie