Pro Pána démonů byla křehká blondýnka až moc náročná. A ačkoli vztah skončil, nic pěkného ho zřejmě nečeká. Bývalý pár se bude dál potkávat v divadle. „Šárka je hodně citlivá, nestáhne se do stádečka odložených žen, jako to udělala třeba Libuška,“ řekli Blesku členové Divadla Hybernia, kde spolu dnes již bývalí milenci hrají.

Červen – Sblížil je alkohol

430644:gallery:true:true

Šárka Vaňková sbalila Dana Hůlku po jeho 1000. představení v hlavní roli muzikálu Dracula. Zatímco po příchodu z pódia Dan ještě tvrdil, že je nezadaný, kolem druhé ráno už bylo všechno jinak. Hůlka si Vaňkovou odvezl do Jevan. O jejich střízlivosti by se dalo s úspěchem pochybovat. Přesto druhý den vydal prohlášení, že mezi nimi nejde jen o sex, ale o lásku. To, že se o Šárce mluvilo jako o muzikálové Lidušce, si rozhodně nepřipouštěl.

Čtěte také:

Vaňková o rozchodu: Bojím se, co bude dál! >>
Daniel Hůlka (41) skončil v blázinci! >>

Červenec – Vynucené stěhování a exhibice pro média

430642:gallery:true:true

Šárka už v červnu začala mluvit o tom, že se k sobě s Danem nastěhují. Pustila svůj pronajatý byt na Malvazinkách, za který platila 19 000 korun měsíčně. Vybrala byt v Libni, kam se chtěla s Hůlkou nastěhovat. Nechtěla žít v bytě na Vinohradech, který už sdílel s předchozími partnerkami. Nakonec se tam přesto odstěhovala. Vysvětlila to tím, že odjížděli na dovolenou do Řecka a kdyby se měli oba stěhovat, bylo by to příliš komplikované. Dan se v Řecku zdržel déle, na regatě. Před médii, která na něj čekala, Šárka předvedla neuvěřitelnou vítací scénu i se skokem do náruče. Dan splnil její přání a začal po letech rekonstruovat domek v Jevanech.

Září – Chtěla od něj protekci

430656:gallery:true:true

Vyšlo najevo, že Dan je pro svoji lásku schopen udělat leccos. Prosadil ji na cédéčko Draculy, dokonce s fotografií, kde je Vaňková ve své roli těhotná. Uvedl, že tak snad bude brzy i ve skutečnosti. Prý i na Hůlkovo přání dostala Vaňková roli v muzikálu Baron Prášil. Poprvé se začalo mluvit o tom, že vztahy páru nejsou úplně idylické. Vaňková i Hůlka spekulace odmítli. Objevili se společně na muzikálové regatě, kde Šárka Dana nepustila z dohledu a téměř ani z doteku. Předvedla i scénu přátelství s jeho exmanželkou Libuškou.

Říjen – Hladina hormonů klesla

430643:gallery:true:true

Dan ohlásil pětitýdenní pauzu v muzikálu. Zdůvodnil to stresem z přepracování. Potvrdil, že se zastavil i v psychiatrické léčebně na Moravě, plánoval relaxační pobyt v lázních. V tu dobu už byla krize jeho vztahu se Šárkou v plném rozpuku. Hladina hormonů zamilovanosti klesla. Podle kolegů se ohlášenou pauzou snažil Hůlka utéct i od řešení partnerských problémů. Šárka prý plakala i v divadle, nedokázala vstřebat fakt, že konec její poslední lásky je na spadnutí.

Listopad – Brala to moc vážně

430641:gallery:true:true

Šárka už se viděla jako vdaná paní Hůlková a chtěla i porodit miminko. Podle okolí se chovala jako stíhačka. Nevyplatilo se jí to. Daniel Hůlka a Šárka Vaňková oficiálně oznámili konec vztahu i v Divadle Hybernia. Na 3. listopad byla připravena tisková zpráva, kde potvrzují rozchod. Důvody ani jeden z nich neudal. V divadle se děsí, jak budou probíhat zkoušky muzikálu Baron Prášil, kde Šárka hraje služku Barona Prášila. Toho nehraje nikdo jiný, než Dan. Naštěstí jsou ještě dva další představitelé. Najde si mezi nimi Šárka nového milence? U Pepy Vojtka, jehož si hlídá Jovanka Skrčeská, nemá zřejmě šanci. S druhým, Marianem Vojtkem, už podle kuloárů nějaké techtle mechtle proběhly. A Hůlka? Pro jistotu před exmilenkou utíká. Pro změnu do Řecka…

Fotogalerie
1 fotografie