Vyšoupl ji i ze svého koncertu, přestože měli jasnou dohodu, že Šárka bude zpívat jako jeho doprovod.

V pondělí má Hůlka v Divadle Hybernia koncert Vzpomínání, kde mu Vaňková měla zpívat vokály. Hůlka se ale se Šárkou rozešel a účinkování jí na vánočním koncertě okamžitě zrušil. „To je pravda,“ potvrdil Blesku producent Oldřich Lichtenberg s tím, že Hůlka vystoupí pouze se skladatelem a hudebníkem Jirkou Škorpíkem. Co k tomu Dana vedlo?

„Došlo mi, že vlastně ženské vokály na koncertě nepotřebuji,“ kličkoval Hůlka. Na tom se podle Dana se Škorpíkem shodli. Šárku odstavili i přesto, že s ní prý měli jasnou dohodu o společném zpívání, a to nikoli pouze na jeden koncert. To, že Hůlka nemůže být zatím se Šárkou na jednom pódiu, dělá vrásky producentu Lichtenbergovi. Dan se Šárkou mají mít v únoru premiéru Barona Prášila. „Osobní vztahy musí jít stranou, Dan jako profesionál by měl své soukromí zvládnout,“ věří Lichtenberg.

Danovi v době zamilovanosti zřejmě nedošlo, že ho Šárka přestane tak rychle bavit. „Na rozchodu jsme se dohodli oba,“ řekl Blesku sice Hůlka, ale potom upřesnil: „Pravda, impulz k rozchodu jsem dal já.“

Dan se snaží spálit všechny mosty. Jako vždycky... Přestože zůstane sám a bez sexu, na kterém je závislý. „To je pravda, mám teď půst. A chybí mi to. Sex pro mě vždycky byl a je hnací motor. Je to pro mě obrovská motivace k jakémukoliv výkonu,“ netají se Hůlka.

Intimní rozhovor s Danielem Hůlkou o rozchodu se Šárkou čtěte v Nedělním Blesku