Právě v této škole je čirou náhodou členem představenstva expřítel Taťány Milan Richter. Buď je krásná modelka opravdu geniální, nebo je na jejím studiu něco v nepořádku. Podle zjištění Hospodářských novin totiž Kuchařová nastoupila do prvního ročníku školy letos 12. května, právě když ve škole začínalo zkouškové období, a hned první den studia úspěšně absolvovala zkoušku z psychologie a získala zápočet ze sociologie.

V dalších dnech pokračovalo zdolávání vysokoškolského studia podobně úspěšně. O pouhé tři dny později totiž už Kuchařová získala zápočet ze řízení vztahů se zákazníky, 19. května pak dostala hned tři další zápočty - z logiky, práva a angličtiny - a ve stejný den navíc absolvovala i zkoušku ze sociologického výzkumu. Není se co divit, že měla Kuchařová se studiem naspěch. Její program je totiž pořádně nabitý. V květnu fotila v Maroku a v Dubaji a během června odpočívala ve Vietnamu.

Fotogalerie
4 fotografie

Co na to říká Miss World Kuchařová? "Nechápu, kde jste vzali tyto informace, nezakládají se vůbec na pravdě. S VŠFS jsem komunikovala již v dubnu! V dubnu jsem také dostala od vyučujících přesné, konkrétní zadání na složení zápočtů a zkoušek. Fakt, že jsem byla zapsaná školou do systému v květnu, je věc školy," sdělila nám bystrá studentka Taťána poté, co jsme ji o podezření otištěném v Hospodářských novinách řekli.

"Z Metropolitní univerzity jsem přestoupila vzhledem k tomu, že škola po problémech vedení, které byly mediálně kriminalizovány, pozbyla svůj kredit a důvěryhodnost," vysvětluje prezidentka Miss ČR Kuchařová. "Nastoupila jsem do kombinovaného studia s individuálním plánem. To, že pan Richter je členem správní rady této školy, je výsledkem jeho erudovanosti a prestiže, kterou požívá," dodává.

Sama Vysoká škola finanční a správní se ke skandálu odmítla vyjádřit. "Nebudu to vůbec komentovat," sdělila nám pouze pracovnice sekretariátu školy v několika různých obměnách. "Vyjádřit se k tomu může pouze pan ředitel. Ten tady ale momentálně není a nevím, kdy se vrátí," dodala.