Kuchařová a Richter se sešli na slavnostní otevíračce nové provozovny módního salónu Richter v Maiselově ulici. Ten patří otci pražského radního. A všichni přítomní čekali, jak se bývalí milenci k sobě zachovají.

Žádné velké drama se ale neodehrálo. „Opravdu zůstáváme kamarádi. Nikoho jiného nemám a rozhodně teď ani nikoho jiného nehledám. Až to přijde, tak to přijde,“ řekla Kuchařová.

Fotogalerie
9 fotografií

Ta neudělala jasno ani v tom, kdo rozchod inicioval. „Tohle zůstane jen mezi námi. Nemám potřebu to řešit na veřejnosti. Takovéhle věci se prostě v životě stávají a já jen mohu být ráda, že tenhle rozchod měl takový průběh, jaký měl,“ dodala Kuchařová.

Spekulace, že za rozpadem vztahu, který se ještě před několika týdny navenek jevil jako idylka, stála nevěra rázně odmítl i Richter. „Tenhle aspekt tam rozhodně roli nehrál. Prostě jsme se na rozchodu dohodli jako dva rozumní lidé a jsem rád, že zůstáváme přáteli,“ vysvětlil Richter.

Jeho rodinu přišel na slavnostní otevření podpořit i pražský primátor Pavel Bém. „Když jsem sem přišel, spíš jsem si připadal jako na Nově ve zpravodajství, než v módním salónu,“ smál se primátor, který tak narážel na skutečnost, že do Maiselovy ulice dorazily téměř všichni moderátoři nováckých Televizních novin.

„Pan Richter nás obléká, a protože jsme s jeho obleky nadmíru spokojení, tak jsme všichni dorazili,“ vysvětloval s úsměvem Karel Voříšek. Ten, kdo očekával, že moderátorka Michaela Ochotská konečně udělá jasno v tom, s kým chodí, musel být zklamán. Míša se držela pouze ve společnosti svého moderátorského kolegy Pavla Dumbrovského.