Spousta lidí má ještě v živé paměti slastné vrnění poslance Kalouska, kterému šéf ODS Topolánek od řečnického pultíku v parlamentu svým prstem ukázal, jak velkou jedničkou je. A nyní, po získání prezidentské medaile, se na adresu svých nepřejícníků stejným způsobem vyjádřil Karel Gott. I když známkování na mysli určitě neměl. Mistr v tom ale není sám. Stejným způsobem používají prsty i jiné celebrity, tu- i cizozemské. Zkrátka – ten, kdo něco znamená, si servítky nebere. Možná si na to budeme muset zvyknout.

Karel Gott (70) – s perfektní manikúrou

To znamená 10krát toto!
Autor: Reprofoto TV Prima

Obrovské zadostiučinění, čišící z Mistrova obličeje, je víc než výmluvné. Konečně mohl zapomenout na dobré vychování a zaštítěn prezidentskou medailí dát najevo, co si o svých nepřátelích myslí. Jen aby tu medaili a zároveň svůj »štít« ze samé lásky neprolíbal.

Čtěte také:

Gott dal dělovou ránu >>
Vtipy na internetu: Karel Gott je mimozemšťan! >>
Gottův prostředníček komentují nejen finalisté SuperStar >>
Mistr Gott? Prezidentskou poctu neustál! >>

Mirek Topolánek (53) – politický pedagog v. v.

428609:gallery:true:true
Hrubost šéfa ODS a jeho sklony k rvavosti vykrystalizovaly na půdě zákonodárného sboru. Trapnou »jedničkovou« výmluvu mu svého času nespolkl ani kolegiální a v tomto případě i hromosvodný Kalousek.

Heath Ledger (†28) – gesto i za manželku

 

428607:gallery:true:true


Když amerického herce Ledgera (např. Zkrocená hora) novináři otravovali v Mexiku, kde byl na dovolené s manželkou, neskrýval rozmrzení. Nemluvil, ale zato psal. Čitelně a jasně.

 

Avril Lavigne (25) – škrábe a kouše

 

428605:gallery:true:true


Kanadská rocková zpěvačka představila před dvěma lety v Hollywoodu své nové album The Best Damn Thing. Dotěrnost fanoušků ji prý tak rozzlobila, že na jednoho z nich málem skočila – i se vztyčeným prostředníkem a vyceněnými zuby.

 

Nicollette Sheridan (46) – málem to nezvládla

 

428608:gallery:true:true


Jednu z hrdinek seriálu Zoufalé manželky načapali fotografové při mírně potácivém odchodu ze známé restaurace Chow v americkém Beverly Hills. Na dotaz, kolik a co vypila, prý svůj prostředníček téměř nedokázala vztyčit...