„Netrpělivě každý den čekáme, co nám Prima nabídne,“ řekla Blesku Alice Bendová (35). Zdeňka Žádníková Volencová (36) už raději přijala nabídku z České televize. Své jisté na Primě má podle informací Blesku snad jen Sandra Pogodová (34).

Jak vidí budoucnost svých kmenových herců sama televize? „Diváky o seriály určitě připravit nechceme. Přešlapy, které jdou nyní, ale rozhodně nejsou náhradou za Velmi křehké vztahy,“ řekla Blesku mluvčí televize Jana Kocová. Podle zdrojů ze zákulisí je v přípravě několik nových formátů, jistého však zatím není nic. Rýsovat se začíná snad jen nový sitcom. „Měl by jít už na začátku ledna, ale osloveno bylo jen pár herců,“ prozradil zdroj. Jednou z mála oslovených hereček je Sandra Pogodová. „Mám několik nabídek, mimo jiné na sitcom a sérii dokumentů,“ prozradila totiž Blesku.

V nejistotě naopak tápe Alice Bendová. „Padla poslední klapka a teď by to chtělo nějaký nový seriálek,“ řekla Blesku Alice. Ta je pod křídly Primy už 6 let a nerada by měnila mateřskou televizi. „Opravdu ale záleží na nabídce. Pokud bude, samozřejmě na Primě zůstávám. Pokud ne, tak to bude těžké rozhodování,“ přiznala Alice, která kromě VKV účinkuje i v Hádej, kdo jsem! a Hádej, kdo lže! Nabídku od jiné televize už přijala Zdeňka Žádníková Volencová.

„Od ledna budu v České televizi točit sedmidílný seriál Ať žijí rytíři. Mé plány nejsou závislé na jednom televizním kanálu,“ svěřila Blesku.