Její ošetřující lékař konstatoval, že Ivetu hospitalizovali v kritickém stavu, na jaký se dříve umíralo. Má otravu krve!

Zpěvačka si na bolesti břicha stěžovala už minulý týden. Domnívala se však, že jsou následkem prodělaného potratu. Na pražskou kliniku GHC ji v neděli přijali doslova za pět minut dvanáct. „Ivetu Bartošovou jsme hospitalizovali v dost kritickém stavu, na který se dříve umíralo. Pacientka měla čtyřicítky a stěžovala si na bolesti břicha,“ řekl Blesku přednosta interny MUDr. Petr Luzum. Bartošová byla ihned napojena na kapačky.

Lékaři cystu zatím operovat nebudou.
Autor: Blesk - Jiří Černohorský

Čtěte také:

KOMENTÁŘ: Bartošová umírá, tvrdí Pomeje >>
Bartošová v nemocnici: Zánět ledvin a břicha! >>

„Po důkladném vyšetření jsme diagnostikovali septický stav. Pacientka má zánět ledvin a celého močového systému s vysokými zánětlivými parametry. Navíc jsme našli i rozsáhlou cystu v pravém podbřišku, která umocňovala bolesti,“ upřesnil lékař. Sepse je chorobný stav, kdy je krev člověka zevnitř napadena choroboplodnými zárodky.

Celková infekce si vyžádala hospitalizaci Bartošové na jednotce intenzivní péče. Teprve včera byla přeložena na standardní pokoj. Na kapačkách, s jejichž pomocí jsou jí podávána antibiotika, bude ale určitě ještě několik dnů. „Operovat cystu zatím nebudeme, čekáme, jak se organismus popere s infekcí,“ uzavřel lékař.

Fotogalerie
2 fotografie