Zároveň ale říká, že po rozchodu s Jiřím Hudlerem (25) hodlá podstoupit detoxikační vztahovou kúru a své soukromí nechce propírat na veřejnosti.

Krainová se s Craigem poznala loni v Praze, když zpěvák vystupoval v jednom hudebním klubu a modelka patřila k VIP hostům. Milostné návrhy od britské hvězdy ji ale nechaly chladnou, protože byla v té době zadaná. „Zajímal se o mě v době, kdy jsem byla zadaná, a tehdy jsem to neřešila,“ doplnila Simona. Craig se ovšem nenechal odradit a Krainovou nemohl pustit z hlavy. Trpělivost se vyplatila. Po mediálně propíraném konci vztahu s Jiřím Hudlerem získalo jeho snažení novou dimenzi.

Čtěte také:

Hudler: Ty štětky si to vymyslely! >>
Krainová: Na Hudlerovu omluvu už je pozdě >>
Krainová: Chystám tělo na akty! >>

Simona si vzpomněla, že existuje ctitel, který o ni má eminentní zájem. A najednou o něm začala mluvit. „Seděla jsem vedle Simony a jejího stylista Filipa v kavárně a řešili, že Simona poletí do Londýna za Craigem Davidem,“ volala na horkou linku Blesku všímavá čtenářka.

Simona skutečně dva dny poté odletěla do Londýna. Na dotaz, zda se hodlá setkat s Davidem, tehdy Blesku odpověděla velmi stroze. „Jsem šťastně rozvedená, nezadaná, samostatná žena, co si bude ve svém soukromí dělat, co bude chtít,“ napsala do esemesky. Podle informací Blesku se ovšem hned v den svého příletu s Craigem skutečně sešla. A tím to nekončí.