Jedním z důvodů je zřejmě i to, že do Česka přiletěl její nevěrný přítel. S ním se definitivně rozešla poté, co se provalila hokejistova velmi bujará noc s prostitutkami.

Čtěte vše ke kauze Hudlera s prostitutkami>>

Na dovolenou v Řecku se Simona těšila několik týdnů. Jak si odpočine u moře, načerpá sílu ze slunce, zapomene na všední starosti. Jenže její přítel jí dovolenou totálně zkazil. A nejen dovolenou. Prostitutky Žaneta (20) a Denisa (22) totiž prozradily, že s Jiřím Hudlerem strávily noc plnou velmi podivných sexuálních praktik. „Jestli si užil s prostitutkami, tak je to idiot. Ale dokud neuvidím fotky, neuvěřím,“ řekla Simona Blesku první den sex aféry.

Fotogalerie
3 fotografie


Druhý den už oznámila konec vztahu a odletěla spolu se starší sestrou na plánovanou dovolenou k moři. Z odpočinku ale nic nebylo. Na povrch totiž vyplouvaly další pikantní detaily o Hudlerově noci plné alkoholu, násilím vynucovaném sexu i o následném vydírání.

V sobotu se měla Simona z dovolené vrátit, podle našich informací ale zůstala neplánovaně v zahraničí. Zřejmě i proto, že se do Česka vrátil její expřítel, kterého teď rozhodně netouží ani potkat. „Už je to pro mě minulost, udělala jsem za tím definitivní tečku. Víc k tomu nemám co říct,“ řekla Blesku stále ještě zklamaným a naštvaným hlasem modelka.