Do Řeporyj, kde Pavel Novotný bydlí u svých rodičů, o víkendu nečekaně přijela Kateřina Kristelová i se svým přítelem, hokejistou Martinem Tůmou.

„Původně jsem myslel, že mi Martin přijel dát pěstí, jak mi vyhrožoval. Ale ukázalo se, že přijeli zakopat válečnou sekyru,“ líčí zvláštní návštěvu Novotný.

Fotogalerie
1 fotografie

A jak nakonec usmiřování probíhalo? „S Katkou jsme si sedli a promluvili si. Na férovku jsem uznal, že to zašlo někam, kam jsem nechtěl. Hodně jsme si řekli a zakopali válečnou sekeru. Neříkám, že jsme si padli kolem ramen a plánujeme společný piknik, ale vyřešili jsme to, myslím, jako dospělí lidé. Jsem rád, že je to za námi," popisuje Novotný.

Jak shledání vidí Kristelová? „Ani teď nebudu nijak sdílná. S Pavlem jsme Novotným si vyříkali nesmyslnost celé situace. Do náručí jsme si nepadli, ale nadále za celou záležitostí děláme definitivní tečku," říká moderátorka.

Ta se zřejmě rozhodla pro smír po Prima párty v Hard Rock Cafe minulý týden. Tam moderátorka představila svůj nový účes, ale zároveň tam dorazil v blonďaté paruce i polonahý Novotný, který si hned začal přede všemi z její nové image utahovat.